ELJO´s your solid solution

Wij leven ons in, denken mee en zijn persoonlijk.

Wilt u snel beschikken over vakkundige werknemers die van aanpakken houden? Dan is het tijd voor ELJO’s. Bij ELJO’s gaan degelijkheid, nuchterheid en kwaliteit hand in hand. Wij maken van werk maatwerk. En van maatwerk mensenwerk.

Elbrich Speerstra-Brandsma:

‘Bij ons werken mensen, geen nummers’

In 2002 stapte ik de uitzendbranche binnen als telefoniste/receptioniste. Destijds had ik geen idee welke wereld ik betrad, maar ik had er meteen plezier in. Vooral het matchen van kandidaten en opdrachtgevers vond ik prachtig werk! Ruim zestien jaar later heb ik dat bedrijf verlaten als sales- en vestigingsmanager. Ik heb een bulk aan ervaring opgedaan.

In dit werk is het voor mij heel belangrijk verder te kijken dan alleen het scoren, past de werknemer qua werk binnen een bedrijf, maar past die persoon ook als persoon binnen datzelfde bedrijf? Bij twijfel verkoop ik ‘nee’ of ga ik in overleg met mijn opdrachtgever. Ik doe dit veelal vanuit mijn gevoel.

We kijken kritisch naar onze werkzoekenden, het is voor ons heel belangrijk dat zij ook echt willen wérken …waar een wil is, is een weg. Deze weg bewandelen wij graag met hen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een totaalpakket te kunnen bieden. Het is ook een bewuste keuze de loonadministratie niet uit te besteden. Door alles in eigen beheer te houden, kunnen we ook daadwerkelijk de kwaliteit bieden waar we voor staan. Wij zijn kritisch en gaan voor een ‘solid solution’.

Jolanda Huizen:

‘Ik wil kwaliteit waarborgen’

In 2002 ben ik bij dezelfde uitzendonderneming in dienst getreden als Elbrich. Ik ben daar begonnen als loon- administratief medewerkster en heb het bedrijf verlaten als hoofd administratie/boekhouding van op dat moment drie vestigingen.

Ik heb veel ervaring met boekhouding en loonadministratie. Ik ben onder meer bekend met de Regeling voor Arbeidsmigranten, de zogeheten ET-regeling. We zien het als een uitdaging om voor werknemers het maximale te halen uit de mogelijkheden die er zijn.

Ik vind het belangrijk kwaliteit te waarborgen en heb veel kennis van de NBBU, NEN en belastingzaken. Hiermee kunnen we alle administratieve en fiscale zaken correct regelen.

Ik kijk graag met u naar mogelijkheden!

Op zoek naar een passende baan?

Graag gaan we met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken de baan te vinden die bij je past! Schrijf je in via de button en wij nemen contact met je op.